Претвори ги твоите проблеми во можности со Networker.

Ќе ти помогнеме да ги решиш твоите лични финаниски предизвици, да развиеш бизнис идеја или ги оптимизираш трошоците на твојата постоечка компанија.

100% бесплатен совет, засекогаш

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Intro Image
Reason1
Креирање на личен животен финансиски план
Reason2
Претприемничко менторство и разработка на бизнис идеја
Reason3
Поддршка при развивање и раст на бизниси
Reason4
Соработка за оптимизација на бизнис трошоци

Што правиме во Networker?

 

КРЕИРАМЕ ЛИЧЕН ФИНАНСИСКИ ПЛАН

Заедно со тебе го наоѓаме најоптималниот и најбрзиот начин за остварување на твоите цели, без разлика дали целта е некаква инвестиција, кредитирање или долгорочна сигурност.

Дознај повеќе →

 

РАЗВИВАМЕ БИЗНИС ИДЕИ

Имаш идеја за бизнис? Заедно ќе ја развиеме и ќе те менторираме во секој дел од процесот: регистрација и set-up, вмрежување со соодветните партнери, наоѓање бизнис ангели и инвеститори.

Дознај повеќе →

 

РЕШАВАМЕ БИЗНИС ПРЕДИЗВИЦИ

Ќе ти помогнеме да ја максимизираш добивката од твојот бизнис, да ги оптимизираш трошоците и да се вмрежиш со партнери какви што тебе ти се потребни за профитабилен раст.

Дознај повеќе →

Info Image

Зошто Networker?

 

“Сигурно си запознал човек кој во неколку минути успеал да ти најде решение за проблем кој долго време си го имал. Таквите луѓе секогаш се спремни да ти помогнат, или ако не можат лично, познаваат некој што може.

Ние тоа решивме да го издигнеме на ниво на професија преку вмрежување со соодветните луѓе, финансиски институции, партнери и заедници со слични интереси.”

 

Основач | Networker

Со што можеме да ти помогнеме?

Пополни го формуларот и закажи средба!

Не грижи се, советувањето со нас е бесплатно, како и кафето. :)

Откако ќе кликнеш на “Закажи средба” ќе те контактираме во рок од 24 часа за да закажеме средба.

contact@networker.mk

ул. Багдадска бр.15-стан бр.8

Скопје-Карпош

Кои сме ние

Networker е резултат на комбинираното знаење и искуство на двајца млади претприемачи и нивна мрежа на соработници кои работат во полето на финансиско советување и развој.