Креирај го финансискиот план на твојот живот.

Направи стратегија за твојата финансиска иднина и иднината на твоето семејство. Ќе ти помогнеме да изготвиш реалистичен финансиски план со кој ќе ги исполниш твоите желби и потреби.

ЗАКАЖИ СРЕДБА

 

Intro Image
Quote Image

Животот е непредвидлив, твоите финансии не мора да бидат.

Info Image

Која е улогата на Networker?

 

Единствената тема која не се учи на училиште е како да се управува со сопствените пари. Таа умешност е во прилог независно дали располагаш со 500 или со 50.000 евра.

Нашата улога е прво да ја разбереме твојата финансиска реалност како и твоите желби и потреби, и според нив да се изготви конкретен финансиски план кој ќе те научи како да ги исполниш истите.

Како до личен финансиски план?

1

КОНТАКТИРАЈ НЕ ПРЕКУ ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛУ

Пополни ја формата со твоите лични податоци и накратко објасни за кој финансиски проблем или цел сакаш да се советуваш со нас.

2

ЌЕ ТИ СЕ ЈАВИМЕ ДА ЗАКАЖЕМЕ СРЕДБА

Очекувај наш повик во најбрз можен рок за кафе во нашите канцеларии.

3

ЌЕ ТИ НАПРАВИМЕ БЕСПЛАТЕН ФИНАНСИСКИ СКРИНИНГ

Ние ќе бидеме твојот психолог за финансии кој ќе направи проекција на твоите цели низ призма на трошоците и приходите.

4

ЌЕ ТИ ИЗГОТВИМЕ ДЕТАЛЕН ФИНАНСИСКИ ПЛАН

Тимот на финансиски експерти од морето на финансиски продукти ќе ти ги понуди оние кои твоите цели ќе ги претворат во реалност.

5

ЌЕ ТИ ГО ПРЕЗЕНТИРАМЕ ПЛАНОТ

Ќе добиеш печатена верзија од финансиската конструкција на твојот живот прилагодена согласно твоите можности и финансиски цели.

6

ЌЕ ТЕ ПОВРЗЕМЕ СО СООДВЕТНИТЕ ФИНАНСИСКИ ИНСТИТУЦИИ

Време е твојот план да се стави во акција и тоа од канцелариите на НЕТВОРКЕР, без губење време на бирократија.

Нашата Одговорност кон Тебе

Target1
Јасно разбирање на твојот сегашен финансиски статус - како и твоите идни цели.
Target2
Разрешување на повеќекратни “Што ако …?” Сценарија врз основа на твоите цели и начин на живот.
Target3
Клучни животни предизвици како: прашањето за сопствен дом, одмор од соништата, факултетот кој го сакаш или добар автомобил.

Со што можеме да ти помогнеме?

Пополни го формуларот и закажи средба!

Не грижи се, советувањето со нас е бесплатно, како и кафето. :)

Откако ќе кликнеш на “Закажи средба” ќе те контактираме во рок од 24 часа за да закажеме средба.

contact@networker.mk

ул. Багдадска бр.15-стан бр.8

Скопје-Карпош

Кои сме ние

Networker е резултат на комбинираното знаење и искуство на двајца млади претприемачи и нивна мрежа на соработници кои работат во полето на финансиско советување и развој.