Оптимизирај го и дигитализирај го твојот бизнис.

Заедно со тебе ќе ги разгледаме потребите на твојата компанија и ќе те поврзаме со соодветните партнери кои ќе придонесат за нејзиниот раст и развој.

ЗАКАЖИ СРЕДБА

 

Intro Image
Info Image

Која е улогата на Networker?

 

Со сите промени што се случуваат во банките, осигурителните компании, правните друштва и големите компании кои го движат пазарот, не секогаш може јасно да ја согледаш вистинската потреба за твојот бизнис и да го направиш правилниот избор.

Улогата на Networker е да ги согледа потребите на твојата компанија и преку вмрежување со соодветните финансиски институции и партнерски организации, да ги реши брзо и ефикасно, со цел исполнување на вашите бизнис интереси.

Не знаеш од каде да почнеш? Ова е нашиот процес:

1

КОНТАКТИРАЈ НЕ ПРЕКУ ФОРМУЛАРОТ ПОДОЛУ

Пополни ја формата со твоите лични податоци и накратко објасни за кој финансиски проблем или цел сакаш да се советуваш со нас.

2

ЌЕ ТИ СЕ ЈАВИМЕ ДА ЗАКАЖЕМЕ СРЕДБА

Очекувај наш повик во најбрз можен рок за кафе во нашите канцеларии.

3

ЌЕ ГИ ДИСКУТИРАМЕ ТВОИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ

Тимот на Networker ќе работи на идентификување на можностите за решавање на предизвикот со кој се соочуваш.

4

ЌЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ ВО ПРОЦЕСОТ НА РЕШАВАЊЕ НА ПРЕДИЗВИКОТ

Заедно наоѓаме деловни можности и истражуваме креативни начини за соочување со твоите предизвици.

 

5

ЌЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ ДА СЕ ВМРЕЖИШ СО СООДВЕТНИТЕ ПАРТНЕРИ

Штом станеш дел од мрежата на соработници на Networker, те вмрежуваме со луѓе со слични интереси и постојан пристап до нови знаења.

 

6

ЌЕ СЕ ОБИДЕМЕ ДА НАЈДЕМЕ ПРИСТАП ДО ФИНАНСИИ

Нашата мрежа од финанскиски експерти ќе се обиде да го пронајде најсоодветниот финансиски продукт или инвеститор за тебе.

Нашата Одговорност кон Тебе

Target1
Менторирање низ процесот на оптимизација, дигитализација и развивање на твојот бизнис.
Target2
Добивање пристап до финансиска поткрепа (финансиски советувања, паметни кредити, бизнис ангелства, грантови)
Target3
Вмрежување со луѓе со слични интереси, каде ќе споделуваш знаење и ќе учиш од искуствата на другите.

Со што можеме да ти помогнеме?

Пополни го формуларот и закажи средба!

Не грижи се, советувањето со нас е бесплатно, како и кафето. :)

Откако ќе кликнеш на “Закажи средба” ќе те контактираме во рок од 24 часа за да закажеме средба.

contact@networker.mk

ул. Багдадска бр.15-стан бр.8

Скопје-Карпош

Кои сме ние

Networker е резултат на комбинираното знаење и искуство на двајца млади претприемачи и нивна мрежа на соработници кои работат во полето на финансиско советување и развој.